Profiel:
Ik heb tot m’n 20ste veel verschillende soorten werk gedaan. Zowel technisch als in de zorg, dienstverlenend en in de handel. Daarna ben ik werkzaam geweest als binnenhuisadviseur. Een mooi en zeer veelzijdig beroep. Ik heb daarbij, net als in alle andere beroepen, kennis kunnen maken met mensen uit alle lagen van de bevolking. In 1996 heb ik gekozen voor een andere richting in mijn leven. Daarvoor ben ik de deeltijd opleiding Hypnotherapeut (4jr), het basisjaar Psycho- sociaal werker, de opleiding voor Energetisch therapeut (2jr) en Reiki Tera MaiTM Seigem I en II gaan doen. Na afronding ben ik in 2000 begonnen als zelfstandig werkend eclectisch therapeut met een eigen praktijk.

Kosten:
Vergoed je zorgverzekeraar? Neem contact op met je verzekeraar en vraag naar de vergoedingen voor hypnotherapie. Je werkgever kan ook een bijdrage leveren als er sprake is van uitval door ziekte of het wenselijk is om een counselor/therapeut in te zetten.

De sessieprijs is  € 110,00 per 2 uur.

Afhankelijk van omstandigheden en inkomen en wordt in overleg een aangepaste sessieprijs vastgesteld. Dan ligt de vergoeding tussen de €30,00 en € 90,00 per sessie van 2 uur. Er kan gepind worden in de praktijk.

Afspraken verzetten graag minimaal 24 uur voor de afgesproken tijd telefonisch melden. Als dit niet het geval is krijgt u (zoals in de zorg algemeen gebruik is) een nota voor de gereserveerde tijd.

Route:
Met de auto:
A27 uit de richtingen Utrecht en Almere.
Afslag Huizen Blaricum. Borden Huizen volgen die na een aantal stoplichten overgaan in borden Huizen centrum. Deze borden blijven volgen tot je aan je rechterhand Kwikfit ziet. De weg maakt 50 mtr. verder een scherpe bocht naar links. Deze weg blijven volgen. Dit is o.a. richting Naarden en Bussum. Bij de stoplichten rechtsaf de Karel Doormanlaan op. Dan de tweede straat links waar op de hoek een Sparwinkel gevestigd is. Je rijdt nu in de Jacob van Heemskerkstraat. Huisnummer 22 staat in het derde blok aan je rechterhand.

A1 uit de richtingen Amsterdam en Amersfoort.
Afslag Huizen Blaricum. Borden volgen richting Huizen. Let op het grensbordje Huizen. Blijf rechtdoor rijden bij de eerste en de tweede stoplichten. Dan de tweede straat links waar op de hoek een Sparwinkel gevestigd is. Je rijdt nu in de Jacob van Heemskerkstraat. Huisnummer 22 staat in het derde blok aan je rechterhand.

Gratis voldoende parkeerplaatsen voor de deur.

Met openbaar vervoer:
Openbaar Vervoer informatie: OV-reisinformatie van deur tot deur

De Praktijkruimte bevindt zich aan huis op de bovenverdieping. (1 trap op)
Voor mensen met een handicap kunnen speciale afspraken worden gemaakt.
Bezoek bij u thuis is in overleg mogelijk.
Er is geen wachtkamer, de tijden worden zo gepland dat er voldoende tussentijd is.
Er kunnen ook avondafspraken gemaakt worden.

Registratiekamer(wet op persoonsregistratie) nr.O-0041875

AGB-praktijkcode 9006572
AGB-zorgverlenersnr. 027620

KvK 55714781

Bank IBAN NL89 INGB 0008 4093 85 t.n.v. Cognoscens Praktijk Eclectische Psychotherapie te Huizen.